Отслеживание заказа
prom
К сожалению, этот товар недоступен. Просмотри товары от других продавцов
Фунгіцид Косайд 2000 1 кг DuPont Дюпон Сша мідьмісткий препарат фасовка - фото 1 - id-p2034972113
Характеристики и описание
  • Основные
    • Производитель
    • Содержание действующего вещества
      гідроксид міді 538 г/кг
    • Действующее вещество
      Гидроксид меди
  • Пользовательские характеристики
    • Упаковка
      1кг
Упаковка - 1кг

Фунгіцид Косайд 2000 5 кг DuPont Дюпон США мідьвмістний препарат

 

Максимум біодоступної міді!

Сучасний фунгіцид-бактерицид на основі міді для захисту садових та овочевих культур від комплексу хвороб, у тому числі від парші яблуні.

Склад :

Діюча речовина: гідроксид міді – 350 г/кг

Препаративна форма: водорозчинні гранули

Хімічний клас: неорганічні мідь-вмісні фунгіциди

Упаковка: 5 кг

Норма використання: 1,5 – 6,0 кг/га

Переваги застосування Косайд® 2000:

 

  • Сучасна форма міді - гідроксид міді
  • Передова формуляція
  • Найвищий рівень "біоактивної" міді
  • Зменшені норми застосування
  • Низький ризик фітотоксичності
  • Економічно вигідний захист яблуневого саду

 

Механізм дії:

Косайд® 2000 - це контактний фунгіцид на основі міді, що забезпечує захисну профілактичну дію на збудників парші, плямистостей, фітофторозу, альтернаріозу, антракнозу та інших хвороб на широкому спектрі культур, а також характеризується бактеріальною дією - ефективний проти бактеріальних плямистостей.

 

Косайд® 2000 створює захисний шар, що не допускає проникнення патогену в рослини. Кристалики металічної міді прилипають до поверхні оброблених листків, і під час контакту з водою іони двохвалентної міді вивільняються та стають активними проти цільових патогенів.

Після контакту з обробленою поверхнею спори та бактерії швидко поглинають іони двохвалентної міді, і як тільки досягнуто токсична концентрація в середині клітини, процес інфікування припиняється.

Іони двохвалентної міді впливають на кілька ключових життєвих процесів патогенів: структуру білків, функціонування різних ферментів, системи транспорту електронів та клітинні мембрани. Завдяки профілактичній активності та різноплановому впливу препарату на організм збудника досягається висока ефективність, водночас ризик появи резистентності є низьким.

 

У чому різниця між фунгіцидами, що містять мідь?

 

Не всі препарати на основі міді однакові!

 

Перш за все, для фунгіциду на основі міді є важливим, на основі якої хімічної форми міді виготовлений фунгіцид (сульфат, ок-сихлорид, гідроксид тощо), а також форму-ляція (з.п., в. р. к. с., розмір складових частин діючої речовини, прилипачі, ін.). Біологічно найбільш ефективною з усіх форм міді є гідроксид міді (Косайд® 2000). Саме гідроксид міді характеризується найшвидшим початком дії на збудника, відмінною персистентністю (стійкістю на рослині) та найвищим рівнем біологічно активних іонів Cu2+ для успішного захисту рослин від патогенів.

У фунгіциді Косайд® 2000 використаний новий унікальний принцип наявності двох типів іонів Cu 2+. У формуляції одночасно присутні міцні хімічні структури гідроксиду міді та нестійкі сполуки, що містять мідь. Мідь знаходиться в препараті в складній полімеризованій формі, яка регулює розклад нестійких іонів Cu2+ , і в тієї ж годину знижує до мінімуму ризик інтоксикації рослин.

Фунгіцид Косайд 2000 1 кг DuPont Дюпон Сша мідьмісткий препарат фасовка

Код: F423
Недоступен
600